Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

μονοπάτια πολιτισμού στην Αίγινα

2 σχόλια:

  1. Η "δημοκρατία" του μπλόκερ

    Στις 18 Σεπτεμβρίου ο aiakosrex.blogspot.gr (Γεώργιος Θεοδωράκης) ανέβασε ένα σχόλιο με τίτλο «Σύρμα» όπου έγραφε «τα όργανα του κομμουνιστικού καθεστώτος έκαναν την εμφάνιση τους..». Εννοούσε το ΣΔΟΕ που έκανε έλεγχο τόσο σtα περίπτερα, που ο ίδιος χαρακτήριζε τσαντήρια, όσο και στα καταστήματα που είχαν δημιουργηθεί στην ψαραγορά και πουλούσαν την πραμάτεια τους.
    Του απάντησα ότι είχε κάνει λάθος στο σχόλιο αλλά ως δια μαγείας την επόμενη μέρα μου είχε αφαιρέσει το σχόλιο ως άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν. Να προσθέσω ότι μου απάντησε και του ανταπάντησα την ίδια μέρα αλλά ουδέποτε έβαλλε το σχόλιο. Απλά την επόμενη μέρα αντικατέστησε την φράση κομμουνιστικό καθεστώς με την φράση καθεστώς της αριστεράς.
    Εγραφα λοιπόν στα δυο σχόλια μου:
    Είναι μοναδικός στον κόσμο που γράφει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως κομμουνιστικό καθεστώς
    Παρομοίαζε το ΣΔΟΕ ως την Γκεστάπο των Γερμανών. Ατυχής έκφραση που δείχνει ανιστόρητο άνθρωπο.
    Ως λογιστής έπρεπε να προτρέπει όσους θέλουν να κάνουν τους επαγγελματίες να έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον έναρξη επαγγέλματος. Φυσικά όσοι εισπράτουν χρήματα από πώληση ειδών πρέπει να αποδίδουν και τον ΦΠΑ.
    Και αν αυτό το καθεστώς είναι κομμουνιστικό κατά τον συγγραφέα του blog τότε το προηγούμενο θα το χαρακτήριζε φασιστικό που και αυτό έστελνε το ΣΔΟΕ.
    Επειδή κανένα από τα γραφόμενα δεν είναι παράνομο ούτε προσβάλλει κανέναν φαίνεται και η «δημοκρατικότητα» αλλά και η «ελευθερία» του τύπου όπως την εννοεί ο συγγραφέας του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάχνει κανείς εδώ για δάνειο;
    Ο κ. Pedro και η εταιρεία δανείων εργασίας του μου δανείζουν ένα δάνειο 400.000 ευρώ μετά από κάποια οικονομική κατάσταση στη ζωή μου, ο κ. Pedro εργάζεται με μια αξιόπιστη εταιρεία δανείων που δίνει δάνεια με το πολύ χαμηλό επιτόκιο 2% οποιουδήποτε είδους δανείου θέλετε εφαρμόστε αρκεί να κάνετε μια επιστροφή ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.
    Όποιος αναζητά δάνειο μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Pedro στο email: pedroloanss@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή